Calella en Comú Podem presenta dos membres de la llista electoral

CALELLA EN COMÚ 20230509

El secretari de Calella en Comú Podem, Albert Fernández, i qui va ser de les fundadores d’Iniciativa per Catalunya Verds a la ciutat, Núria Rubiras, van a la llista de la candidatura de confluència que encapçala el regidor Sebastián Tejada. El partit ha començat a fer les presentacions dels integrants de la candidatura per a les municipals de Calella del 28 de maig a través de les xarxes socials.

El número 7 de la llista de Calella en Comú Podem és el sindicalista i secretari del partit, Albert Fernández. El partit destaca d’ell que és una persona conscienciada en els drets i deures dels treballadors, perseverant i inesgotable.

La número 6 l’ocupa Núria Rubiras, qui va participar del procés de fundació d’Iniciativa per Catalunya Verds a Calella, ara fa més de 10 anys, partit que va evolucionar en Calella en Comú i ara en la confluència amb Podem. D’ella diuen que és una persona íntegra que coneix a la perfecció la realitat de la ciutat i en quina situació es troba. La publicació a xarxes que ha fet el partit recull una de les seves reflexions sobre el futur de Calella: “Ens interpel·la a tots i a totes i exigeix una mirada cap a tota la comunitat per sobre dels interessos particulars. Definir el ‘bé comú’ ha de ser una tasca col.lectiva, s’ha de fer amb transparència, diàleg i participació de la ciutadania”.

Calella en Comú Podem, la candidatura liderada pel regidor Sebastián Tejada, com a candidat a l’alcaldia de Calella, es presenta a les municipals del 28 de maig amb la frase “Som el canvi que ens esteu demanant”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *