Calella es promociona turísticament al Salon de Vacances de Brusel·les

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’assistència a la fira belga s’emmarca dins l’estratègia de promoció turística de la destinació en els diferents mercats emissors i amb especial incidència en l’oferta esportiva, de turisme actiu i familiar. El Salon de Vacances està dirigit al consumidor final, aplega els touroperadors i agències més rellevants del país, i compta amb una assistència mitjana de 100.000 visitants.

Catalunya ocupa la segona posició com a destinació preferida dels turistes belgues que viatgen a l’Estat espanyol, després d’Andalusia. Segons dades de l’Agència Catalana de Turisme, l’any 2017 Catalunya va rebre la visita de 446.400 residents a Bèlgica, un 18% del total dels que van viatjar a l’Estat espanyol. La seva estada mitjana és de 6-7 dies i l’allotjament preferit és l’hotel (56%), seguit d’altres fórmules de lloguer d’apartaments i cases i, en menor mesura, d’estades a càmpings; la despesa mitjana és de 900 euros per persona, una de les més elevades entre els mercats emissors europeus.

Pel que fa a Calella, el mercat belga s’ha mantingut bastant estable durant els últims anys, amb un total de 40.576 pernoctacions entre els mesos de maig i octubre de 2018.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat