«Calella és solidària» a l’Ajuntament Vell

Exposició Calella és Solidària, en l'edició del 2015

La sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell acull des demà dissabte l’exposició “Calella és Solidària”. Es tracta d’una mostra dels projectes que estan duent a terme les entitats calellenques en l’ àmbit de la solidaritat. Es podrà visitar fins al 4 de novembre.

La mostra vol ser un aparador on reflexionar sobre la tasca que fan les entitats calellenques i els projectes solidaris que es realitzen a la ciutat. L’organitza el Consell de Solidaritat. Cindy Rando és la regidora de Solidaritat i cooperació de l’Ajuntament de Calella.

«El que volem es mostrar a la ciutadania quines són les entitats que tenim a la ciutat que treballen en la cooperació internacional. Creiem oportú que la gent del poble pugui conèixer totes les entitats del poble que tenen com a objectiu principal la solidaritat i al cooperació internacional. Creiem també que és molt interessant que puguin exposar i explicar a la resta de la ciutat els projectes que han desenvolupat o els nous projectes que volen iniciar en anys futurs»

Està previst que l’exposició també s’apropi a les escoles perquè els infants calellencs coneguin l’existència del Consell de Solidaritat i els projectes que es fan a Calella en Cooperació Internacional. A més, els més joves visitin la mostra i participaran activament responent un qüestionari amb codis QR.
L’exposició és gratuïta i es podrà visitar de dimarts a dissabte de 5 a 8 del vespre, diumenges i festius d’11 a 2 de la tarda.

Si voleu escoltar l’entrevista que li hem fet a la regidora Cindy Rando sobre el tema a l’INFOMIGDIA ho podeu fer aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *