Calella explicarà a Sant Cugat la seva experiència com a Vila Europea de l’Esport

czlb2mnxgaetrgu

La ciutat vallesana opta a ostentar aquesta distinció d’aquí a poc més d’un any i per això ha organitzat aquesta trobada on en total hi han estat convidades tres ciutats europees. En concret, la “Trobada anual de directius Carta Ètica Ethics4Sports” es fa al CAR de Sant Cugat.

La xerrada on hi participa Calella es fa a partir de dos quarts de vuit al nou modul del CAR Sant Cugat. Per part calellenca hi intervindrà Xavier Arnijas, tinent d’alcalde i regidor d’Esports de Calella.

Dins la trobada anual de responsables d’entitats adherides a Ethics4Sports Sant Cugat ofereix una presentació-col·loqui amb tres responsables d’esports de ciutats que ja han passat per l’experiència de ser Ciutats Europees de l’Esport. La voluntat és que la ciutat vallesana pugui conèixer de primera mà què han fet aquestes ciutats, quins fets positius han viscut, i quines conclusions els ha aportat viure aquesta experiència.

Xavier Arnijas compartirà col·loqui amb Giulio Guerzoni, regidor d’Esports de Modena (Itàlia) i Álvaro González, regidor d’Esports de Getxo, al País Basc.

El primer que es farà serà la presentació a càrrec d’Eloi Rovira, regidor Esports de Sant Cugat, i tot seguit es farà un repàs a l’estat d’inici de la Carta Ètica – ETHICS4SPORTS Sant Cugat 16-17. I a les 8 serà quan comenci el col·loqui, presentat i moderat pel cap d’Esports del “Tot Sant Cugat”, Àlex López.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *