Calella farà una versió tarda-vespre de la Nit dels Museus

Calella torna a celebrar aquest cap de setmana una nova edició de la Nit dels Museus, després que l’anterior es veiés marcada per les restriccions anticovid. Per commemorar la diada es podran visitar els quatre espais museístics de la ciutat de forma totalment gratuïta i amb horaris ampliats fins a les deu de la nit. Per arrodonir la jornada, l’ATSOC tornarà a oferir un tastet musical dels millors hits dels darrers 50 anys al pati del Museu-Arxiu.

La responsable d’equipaments museístics de l’Ajuntament de Calella, Maria Lluïsa Fernandez, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV en què consistirà la jornada.

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus. Una iniciativa europea on nombroses institucions obren les seves portes i organitzen un programa d’activitats especials. A Calella ho celebrarem el 14 de maig amb la Nit dels Museus. Tots els espais museístics s’obren i ofereixen activitats especials com música en viu o visites guiades.

Tots els espais patrimonials seran totalment accessibles durant dissabte i diumenge. El refugi antiaeri del Parc Dalmau i el centre d’Interpretació del Far es podran visitar en horari de matí de 10 a 14 h. El Museu-Arxiu dissabte de 18 a 22 h i diumenge d’11 a 14 h.El MUTUR i la sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell es podran visitar dissabte de 18 a 21 h i diumenge d’11 a 14h.

La jornada de portes obertes es complementarà amb un concert a càrrec de l’ATSOC dissabte a les 20.30 h al pati del Museu-Arxiu.

També s’oferirà una actuació musical al pati del museu a càrrec de l’ATSOC. Cal una inscripció prèvia que es pot fer al mateix web de Teatre Solidari. L’actuació consisteix en un recital de cançons populars dels darrers 50 anys.

Des dels equipaments culturals també han organitzat una sèrie de visites guiades per acabar d’arrodonir la jornada. Es faran dissabte a les 18.30 h al Museu-Arxiu i al Museu del Turisme. Només cal inscripció prèvia pels grups superiors a sis persones. En aquest cas, cal que enviïn un correu electrònic a fernandezcl@calella.cat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.