Calella i un poble eslovè es coneixen gràcies a l’Oktoberfest

Una banda actuant a l'Oktoberfest d'enguany

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha explicat que la nostra ciutat pot iniciar properament un intercanvi amb un municipi d’Eslovènia, arran de la participació de la seva alcaldessa a l’Oktoberfest com a integrant d’una de les bandes participants.

Justament aquest intercanvi cultural que es produeix a conseqüència de festes com l’Oktoberfest és un dels valors que Montserrat Candini ha valorat amb més intensitat d’aquest esdeveniment que ja porta 28 anys en actiu, organitzat per entitats privades, i que ajuda a desestacionalitzar la temporada. Candini: “Positiu perquè es manté i perquè les bandes que venen d’arreu cada vegada són més i amb una major diversitat de països. Val a dir, per exemple, que d’aquesta trobada, una de les membres d’un grup eslovè que cantava és alcaldessa d’un municipi. Em va venir a veure i vol que comencem a parlar de temes entre Eslovènia -i el seu municipi concretament- i Calella”.

Candini ha compartit la sensació que entre setmana es veia poca afluència de gent a la carpa de l’Oktoberfest,  i ha dit que arreglar-ho és competència de les empreses organitzadores i de la seva estratègia comercial.

L’alcaldessa ha dit, això sí, que l’Oktoberfest és ja un clàssic de la nostra ciutat, on aquest any hi han passat 71 bandes de 24 països diferents. També ha dt que els calellencs no s’imaginen un any a la nostra ciutat sense l’Oktoberfest.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *