Calella ja ha estrenat els nous representants del Pubillatge 2015

L'Hereu i la Pubilla de Calella 2015

La guanyadora en la categoria reina, i la que s’emporta els honors més grans, ha estat Meritxell Basart, la més votada com a Pubilla de Calella 2015. El seu germà, Jaume Basart, va ser enfaixat com a nou Hereu de Calella.

I aquest any hi havia també una nova categoria, dedicada als infants. S’ha escollit Pubilleta i Hereuet. La guanyadora ha estat Ariadna Ten, i l’acompanyarà Adrià Casas.

La resta de candidats, Pol Geli, Alba Tarinas i Olatz Taure en la branca infantil, i Edgar taure, Foix Torrent i Maria Vives es van repartir bandes i faixes de dames i fadrins.

L’acte de proclamació dels nous representants va tenir un moment també per al comiat de les persones que aquest any han encapçalat el pubillatge calellenc. Concretament Marc Tresserres i Mar Peters.

Els nous també van oferir unes paraules al públic, molts dels quals són els que a partir d’ara seran els seus companys i amics en incomptables trobades de pubillatge arreu de Catalunya. Van parlar després dels nervis i l’emoció del resultat.

L’acte va acabar amb una emotiva interpretació del Cant dels Segadors.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.