Calella ha tornat a ser, un any més, Plaça de Nou

Pça Ajuntament, dissabte

Els Minyons de Terrassa i els Maduixots de l’Alt Maresme, acompanyats dels Xics de Granollers, fan història a Calella.

Un any més s’hi ha aixecat un castell de 9 pisos a la ciutat. L’ha tornat a fer la colla Minyons de Terrassa, concretament un 3 de 9 amb folre, que va descarregar a la segona ronda de la diada calellenca.

Els amfitrions eren els Maduixots de l’Alt Maresme, que, de nou impregnats per la màgia de la plaça de Calella, van assolir els seus objectius. Van descarregar el seu primer 9 de 6, un castell que ve a ser quatre castells en un. Un de tres i tres torres als seus costats, amb tres aletes simultànies. Cal molta gent per fer-lo i per formar la pinya, però els maduixots se’n van sortir a la perfecció.

Aquest castell espectacular era el de la segona ronda, i els Maduixots portaven la confiança que els donava haver descarregat en primera ronda un 4 de 7, un castell de set pisos que se’ls resistia des de feia mesos. Ben justificada estava, doncs, l’explosió d’alegria dels de la camisa vermell maduixa quan van descarregar-lo.

Per tancar el concurs, en tercera ronda, els Maduixots van fer un dos de sis net, que els va servir per completar una gran actuació a la seva plaça talismà.

A la Diada Calellenca també hi van actuar els Xics de Granollers, que també van descarregar totes les construccions que tenien plantejades, de fins a 8 pisos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *