Calella ja respira l’ambient nadalenc

Divendres, Pça Ajuntament

Els principals carrers comercials de Calella ja respiren l’ambient nadalenc des d’aquest passat divendres quan es va fer de manera oficial l’encesa dels llums de Nadal. Va ser a la plaça de l’Ajuntament amb un espectacle de màgia previ en què els infants van ser els protagonistes.

Van poder jugar amb unes polseres lluminoses que serien les que després els ajudarien a encendre i omplir de llum la plaça. Van tenir dues ajudants a dalt de l’escenari: la Grossa de Nadal i l’alcaldessa de la ciutat. Aquest és el moment en què es fa el compte enrere per l’encesa.

Just després de l’encesa, la Grossa, acompanyada per les autoritats municipals, feia un recorregut pels principals carrers per veure la il·luminació nadalenca. A més, també s’aprofitava per inaugurar la quarta Fira de Nadal que s’ubica a la Plaça de l’Església. Allà podem trobar diferents parades amb productes típics nadalencs. Recordem que la inversió que l’Ajuntament de Calella ha fet és de 22.000 euros i els carrers il·luminats són Església, Mates i Rodés, Sant Joan, Amadeu, Jovara, Riera Capaspre, Sant Josep i Raval. Llums, per cert, de leds i baix consum.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *