Calella Marxa celebra seva revetlla popular aquest dissabte

Es tracta del tradicional sopar amb ball a la fresca que fa ja 15 anys que organitza l’entitat. L’objectiu és recaptar fons per a totes les activitats que porta a terme Calella Marxa durant tot l’any.

En aquesta celebració hi col·labora l’Ajuntament, la carnisseria Los Extremeños, que gràcies a ells poden sortejar un pernil, i també l’Oncolliga Calella.

La recaptació aquesta vegada és pel manteniment de la pròpia entitat. Barrera ha explicat que a la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita van ser els encarregats de portar la música dels joves i els diners que van recaudar els van repartir a tres entitats: “El benefici íntegre el vam repartir en tres entitats d’aqui Calella que són els voluntaris de l’Hospital, Càritas i a l’OncoLliga. A tots 3 els vam donar un teló de 600 euros que de benefici haviem fet uns 1.800 euros”

En el cas de la revetlla d’aquest dissabte els diners aniran destinats a mantenir les activitats que duen a terme al llarg de tot l’any ja que asseguren haver crescut molt en el nombre de participants i inscrits, ara mateix compten amb unes 300 persones.

Preveuen que l’entitat segueixi creixent amb més gent jove ja que aquest any s’han apuntat a dues federacions com són la Federació Catalana de Bitlles i a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Algunes de les marxen que organitzen durant l’any són aquestes: “Al llarg de l’any organitzem alguna marxa nocturna al juny, la marxa de la Minerva al setembre i la marxa de llarga distancia de la Llopa al mes d’octubre i l’any que bé com estem inscrits a la federació d’entitats esportistes de catalunya dons les marxes faran un pas endavant en quantitat de participants”.

Calella Marxa també col·labora amb les marxes que organitzen , la Peña Barcelonista o amb la de La MaratÓ de TV3.

Podeu recuperar l’entrevista a Martí Barrera aquí:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *