Calella no penja el “sold out” en les vendes de l’Imserso

Calella és una de les poblacions que encara no ha esgotat les places destinades als viatges de l’Imserso, en què hi participen tres hotels de la ciutat. Des de l’Associació Turística de Calella (ATC) confirmen que les vendes han baixat, mentre que les agències calellenques que oferien viatjar amb el programa van esgotar les places al cap de poques setmanes.

A finals d’octubre es van posar a la venda els viatges de l’Imserso per aquesta temporada. A Calella hi participen tres hotels: són el Santa Mónica, Amaika i Calella Palace. Encara queden places i des de l’ATC confirmen que hi ha hagut una davallada respecte a anys anteriors.

El paquet de Calella costa 290 € per persona entre els dies 21 i 30 de desembre, amb transport inclòs, i encara queden places. Els primers viatgers de l’Imserso, de fet, no arribaran a la ciutat fins al gener. L’ATC ha comptabilitzat unes 500 reserves, una xifra que, asseguren, és més baixa que els anys anteriors. La majoria de les reserves són de cara a la primavera, el mes de març.

Per aquesta temporada es van posar a la venda més de 800.000 places. Calella forma part del paquet de Costes Peninsulars, juntament amb altres poblacions del Maresme, la qual suposa més de la meitat de les places, i són 443.887.

Els destins preferits dels calellencs per marxar amb l’Imserso

Hi ha hagut un decreixement en el nombre de viatgers de l’Imserso a Calella, i també en el nombre de calellencs i calellenques que viatgen en aquest programa. La Costa Peninsular és la que té més protagonista, mentre que el 26% es destina a viatges a les Illes Canàries i Balears. El 24% és pel turisme urbà, rural i d’escapada.

Els viatges s’han venut des de diferents agències del municipi. Una d’elles és Viatges Tauro, des de la qual Albert Pedemonte critica que s’han reduït les places i ha augmentat la demanda, per la qual cosa molts interessats han quedat fora del programa:

Des de l’agència, afirmen que el destí preferit dels calellencs són les Illes Canàries, sobretot Tenerife, i el segueix l’oferta cultural.

Encara queden places de l’Imserso per viatjar a Calella, però el paquet de les Balears i Canàries es va esgotar al cap de pocs dies. Des del 2 de novembre es poden reservar els viatges no venuts a qualsevol província en una prioritat en funció de l’edat, la discapacitat, la situació econòmica, si s’hi ha participat anteriorment o si s’és part d’una família nombrosa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *