Garrido diu que la gratuïtat del bitllet de tren ha saturat les platges de Sant Pol

L’última llevantada es va emportar la platja del Morer de Sant Pol de Mar, però aquest estiu estava plena de gom a gom. De fet, ha resultat especialment complicat poder estirar la tovallola al litoral de la població veïna, tal com ha reconegut l’alcaldesssa Montserrat Garrido (Junts), que ho atribueix – en part – a la gratuïtat del bitllet de tren. Un factor que ha afavorit la dispersió dels residents de l’àrea metropolitana cap a les poblacions costaneres del Maresme, la Selva o el Garraf, per exemple. Així ho ha dit al programa LA CIUTAT de Ràdio Calella TV, on també ha parlat d’altres temes d’actualitat que afecten a la seva població. En les passades municipals, Montserrat Garrido va recuperar l’alcaldia després de 4 anys a l’oposició, però governa en minoria.

Platges plenes durant tot l’estiu. És del que moltes santpolenques i santpolencs s’han queixat a la seva alcaldessa, segons ha relatat Montserrat Garrido, que ha explicat que la gratuïtat del bitllet de tren ha afavorit l’arribada de molts visitans d’un perfil que no ha interessat a nivell econòmic, tal com es desprèn de les seves paraules.

Sobre les mesures disuassòries anunciades per evitar l’abocament incontrolat d’andròmines i deixalles a les zones de contenidors, Garrido ha comentat que encara no s’han pogut instal·lar les càmeres de videovigilància però que la licitació està a punt. Sí s’ha fet una prova al sector del Morer, girant un dels lectors de matrícules de vehicles, amb un resultat aclaparador.

L’alcaldessa de Sant Pol de Mar ha revelat que la revisió de les ordenances fiscals va ser un dels temes de conversa en la reunió dels representants de l’Alt Maresme i la Selva de mitjans d’octubre, celebrada a Pineda de Mar. En el seu cas, el tribut principal – l’IBI – s’apujarà un 5%. Garrido ha reconegut que el seu govern defensava un increment superior per ajustar-lo als nivells d’inflació.

Les dificultats que tenen les poblacions petites com Sant Pol de Mar per afrontar les despeses de serveis bàsics a la ciutadania o el nou contracte de la brossa que haurà de contemplar el porta a porta o la instal·lació de contenidors intel·ligents a tota la trama urbana, han estat altres temes tractats durant l’entrevista al programa LA CIUTAT. La podeu recuperar íntegrament a continuació:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *