Calella organitza una trobada entre aturats i empreses locals i comarcals

En el marc de la tercera edició dels Tallers de Cerca Activa de Feina, el 17 de novembre (de 9.30h a 13.00h, Ajuntament Vell) es farà una sessió pràctica per posar en contacte persones que estan aturades i empreses. És el que s’anomena networking i consisteix en propiciar una xarxa de relacions amb finalitats empresarials que contribueixi a la reinserció laboral. Es tracta de facilitar la trobada entre uns i altres i, per això, des de l’Ajuntament de Calella s’ofereix la participació a empresaris locals i del Maresme.

Empreses de Calella i de la comarca estan cridades a participar a la sessió de networking que es farà el dimarts 17 de novembre a l’Ajuntament Vell. És un espai on podran entrar en contacte amb persones aturades que estan inscrites al Servei Local d’Ocupació i a la Xarxa de Transició Escola Treball, dos recursos que ofereix l’Ajuntament de Calella per facilitar l’accés al mercat de treball.

Aquesta sessió de networking forma part de la tercera edició dels Tallers de Cerca Activa de Feina i que fins ara han donat bons resultats: dels 41 participants actius, 21 van trobar feina.

Des del Servei Local d’Ocupació s’ofereix l’oportunitat de participar-hi a empreses de Calella i de la comarca del Maresme interessades en conèixer nous perfils professionals i valorar la seva incorporació a les plantilles. Cal que es posin en contacte amb el recurs enviant un correu a aj035.slo@calella.cat o trucant al 937 697 240.

Els Tallers de Cerca Activa de Feina són una iniciativa de l’Ajuntament de Calella en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.