Calella participa per primera vegada en una fira de turisme a Itàlia

Fira turisme Itàlia

Calella ha participat per primera vegada, presencialment, en una fira de turisme a Itàlia. La nostra ciutat va estar present a l’stand de l’Agència Catalana de Turisme a la fira TTG Incontri, celebrada el passat cap de setmana a la ciutat italiana de Romini. 21 agències de diversos mercats turístics van demanar informació a l’estand de Calella. Entre elles, agències especialitzades en viatges familiars, cicloturisme i esport, turisme religiós i pelegrinatge i agències adreçades al turisme d’art, cultura i gastronomia.

L’Ajuntament de Calella assenyala que el turisme italià encara té poca presència a la nostra ciutat, representant només el 2,15% del total de visitants estrangers durant la temporada 2016. Amb aquesta fira, Calella esperava aconseguir més penetració en el mercat italià. Ho explica el responsable de comunicació 2.0 de l’ajuntament de Calella, Ferran Muñoz.

«S’esperava aconseguir més penetració en el mercat italià, que tot i que fins al dia d’avui té poca presència en la nostra ciutat, és cert que hem detectat que a través de la nostra pàgina web es comencen a interessar una mica per Calella»

La promoció de Calella com a destinació turística a una de les fires d’Itàlia més importants per als professionals del turisme pot significar un augment de les visites procedents d’aquest país.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *