Calella per la Independència ofereix autobusos per anar a la manifestació independentista de Barcelona

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’Assamblea Nacional Catalana ha convocat una manifestació per aquest diumenge davant de les portes del parc de la Ciutadella, a Barcelona. L’objectiu és reclamar la unitat dels partits independentistes perquè formin govern, així com tirar endavant la implantació de la República i “no tornar a cap mena d’autonomisme”.

El portaveu de l’ANC-Calella per la Independència, Josep Barri, ha explicat que la mobilització serà el dia 11, sis mesos abans de l’11 de setembre.

Aquesta mobilització, que a més coincideix que es convoca als sis mesos justos de l’11 de setembre, vol ser una concentració important i prec isament en aquest moment important al Parlament de Catalunya, on veiem que és difícil i complicat que s’arribi a un acord entre els diversos partits independentistes per formar govern i tirar endavant tot el procés. El que vol l’ANC és fer aquesta senyal de col·laboració, de solidaritat de tots els ciutadans per donar força i per empényer als polítics que tirin endavant aquest procés que va sortir a partir del referèndum de l’1O

Per facilitar l’assistència dels calellencs a la manifestació de Barcelona, Calella per la Independència posa a la disposició dels ciutadans autobusos que sortiran a les 15 h dels apartaments Toyca.

Posem a disposició de tota la gent que vulgui anar-hi el proper diumenge un servei d’autobusos. Es pot reservar el tiquet al nostre local, al carrer Bruguera 114, d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h estarà obert. El preu és de 9 euros i la sortida serà a les 15 h de la tarda del diumenge dels apartaments Toyca

L’ANC ha convocat un dejuni com a protesta per la “repressió” de l’Estat espanyol. Diverses territorials s’hi han adherit, però a Calella no es té previst. Barri ha admès que volen comprovar com es desenvolupa a altres punts de la comarca.

És un tipus de protesta que es pensa fer per tot el país. Van començar els caputxíns de Barcelona, també es fa a Montserrat i això s’anirà fent a diverses ciutats del país. De moment a Calella no ho tenim previst, volem anar veient també a tota la comarca a quin lloc es fa, crec que es fa a Mataró, i anirem veient. Depèn del procediment, és una qüestió que s’ha de fer totalment controlada i, per tant, és un procés una mica complexe

El dissabte 17 de març es celebraran eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC. Barri ha admès que a hores d’ara no hi ha cap candidatura clara, però sí ha explicat que hi haurà tres representants del Maresme.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al portaveu de l’ANC-Calella per la Independència, Josep Barri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat