Calella per la Independència repartirà 2.000 banderetes estelades per la Volta Ciclista a Catalunya

Arribada de l'edició 2013 de la Volta Ciclista a Catalunya
Arribada de l'edició 2013 de la Volta Ciclista a Catalunya

La territorial local de l’ANC reprèn les accions de visualització de la causa independentista a Calella. Ho farà dilluns vinent aprofitant la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya, la ronda ciclista del país i un esdeveniment esportius amb projecció internacional. Com ja havia fet en alguna ocasió anterior, Calella per la Independència repartirà 2.000 banderetes estelades entre el públic que presenciï la sortida o l’arribada de la primera etapa de la prova.

Josep Barri, de Calella per la Independència, admet la possibilitat que des de l’entitat col·loquin alguna pancarta reivindicativa en algun punt estratègic del pas dels ciclistes per la ciutat.

“Volem que es visualitzi el procés d’independència de Catalunya i, per això, repartirem les estelades al públic assistent, la qual cosa li atorga un caràcter reivindicatiu però alhora festiu. En altres ocasions havíem fet servir el pont de fusta de la carrereta N-II, que sempre es veu en les imatges de televisió, també haviem posat pancartes en edificis propers a l’arribada, i ho tenim en previsió”, ha comentat Barri.

Barri ha concretat que les banderetes estelades les repartiran els voluntaris de Calella per la Independència al punt de concentració de la sortida de la primera etapa i a l’arribada. A les dotze del migdia a la plaça del Bunyol i a les quatre de la tarda a la carretera N-II a l’alçada del carrer Balmes. “És un dilluns i entenem que no tothom té la possibilitat de ser-hi; per això hem llançat una crida perquè qui pugui s’acosti una estona abans de l’hora de sortida i l’arribada i doni un cop de mà en el repartiment. El procés és de tots i necessitem l’ajuda de tots”, ha dit.

La territorial local de l’ANC també demana als veïns que facin visible el suport ciutadà al procés d’independència de Catalunya engalanant les balconades amb estelades. I anuncia que les accions de visibilització se succeïran en els pròxims mesos fins a la convocatòria del referèndum.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat