Calella per la Independència va omplint a bon ritme els autocars per assistir a la Diada del Sí

Imatge d’arxiu

Quan falten poc més de 15 dies per la Diada, la territorial local de l’ANC assegura que el ritme de venda de tiquets per fer el desplaçament a Barcelona supera el d’anys anteriors. Van reservat set autocars i, a dia d’avui, ja en tenen gairebé cinc de plens. Des de Calella per la Independència celebren que aquesta resposta demostri que la reivindicació continua tant o més viva que mai.

Els tiquets es van posar a la venda al preu de 9 euros, i la demanda que s’està registrant, especialment aquests darrers dies, supera la d’anteriors diades.

“Anem molt millor que l’any passat, per exemple. Tenim més de la meitat del cinquè vehicle ple, són més 350 persones apuntades per fer el desplaçament a Barcelona; i pel que fa a les samarretes, tenim una venda que també supera la d’altres anys. Encara que la intuició ens podia fer creure que baixaria la participació, des de res, tot va a molt bon ritme”, ha comentat Josep Barri, de Calella per la Independència.

Barri celebra aquesta resposta en el que serà, segons ha subratllat, un any important per a l’independentisme català. “La intenció és que el pròxim parlem de celebració i no de reivindicació”, ha dit.

I creu que res fa indicar que els atemptats terrotistes puguin influir en el grau de mobilització ciutadana d’aquest Onze de Setembre. “Tothom té clar que els serveis de seguretat actuaran de manera decidida i que hi haurà moltes mesures, però estem amb la frase del ‘No tenim por’ i tirarem endavant. No hem vist a nivell territorial de Calella ni tampoc a nivell nacional una baixada en l’assistència. Veurem els esdeveniments com vam, però estem confiats i som optimistes”, ha dit Barri.

La territorial ha recordat quines són les instruccions que s’han donat als participants de la concentració, que tindrà el seu epicentre a l’encreuament de Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó. “Que tothom assisteixi amb una samarreta que li sigui representativa -la d’un altre any o una altra amb un significat especial-, de tal manera que la concentració serà inicialment de molts colors. A partir de les cinc de la tarda, i al pas d’una mena de pancarta, la gent s’haurà de canviar de samarreta o posar-se a sobre la que és commemorativa d’aquest any per així dibuixar el signe més, el de sumar”, ha explicat.

La sortida del desplaçament organitzat per Calella per la Independència es farà des dels apartaments Toyca a les 13.30h. L’Ajuntament de Calella ha informat que l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Calella arrencarà a les 11.30h a la plaça Catalunya.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Josep Barri, de Calella per la Independència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *