L’ACM crida al món local a assistir a la manifestació unitària contra el terrorisme

El president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, ha esperonat la població a participar en la concentració que tindrà lloc aquest dissabte a la tarda a Barcelona sota el lema “No tinc por”. La convoquen la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, i s’espera sigui una demostració del compromís de la societat catalana amb la defensa de la convivència, la pluralitat i la democràcia.

Buch confia en una mobilització multitudinària i en què la gent superarà els temors lògics que es poden tenir després dels atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils. “És normal que tots tinguem els nervis a flor de pell. La manera de sobreposar-nos a la por íntima que podem tenir a nivell individual és assistir massivament a la manifestació de Barcelona i fer-nos costat els uns als altres, i adonar-nos que col·lectivament se superen els mals moments”, ha dit el president de l’ACM a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

El president de l’Associació Catalana de Municipis assenyala que el més important, per davant de quins col·lectius encapçalen la concentració contra el terrorisme, és que es doni una imatge d’una societat compromesa amb la pau i la democràcia. ” I si a partir d’aquí, trobo positiu que l’encapçalin les persones que van patir els atacs en un primer moment: des de les víctimes, cossos policals o el sistema d’emergències; que són els que han treballat incansablement”, ha afegit.

La protesta de dissabte començarà a les 18 hores als Jardinets de Gràcia i baixarà pel passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya, lloc on va començar l’atropellament en massa que dijous va acabar amb la vida de tretze persones i va causar més de 100 ferits.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *