Calella recapta 15.578 euros per a La Marató

calella_marato

La jornada solidària Calella amb la Marató de TV3 es va tancar ahir al vespre amb la suma dels diners recaptats a la ciutat i que aquest any ha estat de poc més de 15.500 euros. Una xifra sensiblement inferior a l’any passat quan es va recaptar 17.243 euros, en una edició dedicada a les malalties del cor.

Enguany, la mobilització per aquesta gran cita solidària ha estat la lluita contra la diabetis i l’obesitat. Tot i la lleugera disminució en la recaptació, la regidora de Política Social, Margarita Valls, feia ahir al vespre davant dels micròfons de Ràdio Calella Televisió un bon balanç: “Arribar a aquesta xifra costa molt i molt; és un esforç de molta gent, unes emocions i nervis que es passen. Jo estic molt «supercontenta» de tot el teixit associatiu que tenim a Calella. Els temps continuen sent molt difícils per a molta gent i molts fan l’esforç de col·laborar. Hem recaptat una mica menys que l’any passat però no té importància perquè s’ha notat l’esperit i les ganes de col·laborar de la gent”.

Recordem que des de fa unes quantes setmanes s’han anat fent activitats per part de les entitats de la ciutat coordinades des de l’àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella.

Les últimes han estat, per exemple, la representació de l’obra Boscos Endins, que ha servit també per presentar públicament el Grup de Teatre Solidari de Calella.

La nit de dissabte es va fer el sopar de la Marató en un conegut hotel de la ciutat. Enguany amb el sorteig d’ unes vambes signades pel jugador del Memphis Grizzlies, Marc Gasol. Per cert, se les ha endut el regidor Jordi Sitjà.

Diumenge, dia central de la Marató de TV3, es van fer diferents activitats a la plaça de Catalunya, durant el matí; i a la plaça de l’Església durant la tarda i nit. Una jornada solidària que es va desenvolupar amb total normalitat i amb la implicació de molts ciutadans. Només cal destacar l’anul·lació de l’enlairament dels fanalets voladors a causa del vent de dissabte al vespre. Margarita Valls diu però que els organitzadors, Calella per la Independència, faran aquesta activitat més endavant: “Es farà l’enlairament. Ells igualment han col·laborat amb una aportació econòmica i el dia que puguin prepararan l’activitat i es farà. A més, és una activitat que té molt d’exit entre els infants, agrada molt”. 

També l’alcaldessa, Montserrat Candini, ha volgut agrair l’esforç solidari de tots els calellencs amb la Marató. Diu Candini que la fortalesa, la cohesió i la solidaritat d’una societat es posen a prova en moments i esdeveniments com aquests.

Recordem que a nivell de Catalunya, el marcador final de La Marató 2015 es va tancar amb la xifra de 7.015.367 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat