Javi López: “la taxa d’atur juvenil és insuportable”

Els socialistes calellencs han organitzat aquest dissabte un acte electoral en què han exposat les seves propostes en matèria laboral i sobre com fer-hi front de la millor manera possible a l’arribada de refugiats. Uns plantejaments fets des de l’òptica europea. Ho han fet amb l’eurodiputat i secretari de Política Europea Internacional, Javi López.

Des de Calella, López ha criticat el bloqueig que, segons ell, fa el govern del Partit Popular per buscar una sortida compartida en el conjunt d’Estats al fet migratori, a l’arribada massiva de refugiats a Europa: “Malauradament, el Govern de Rajoy ha estat bloquejant una sortida compartida a aquest fenomen a aquest any. No és senzill, no és fàcil, la gent fuig de la guerra, dels conflictes armats que hi ha a l’Orient Mitjà i al nord d’Àfrica, gent que també fuig dels mateixos que fa unes setmanes van atemptar a París”. 

L’altra tema que preocupa a Europa són les altes xifres d’atur, i concretament la desocupació juvenil que a Espanya frega el 50 per cent a la franja de 25 a 30 anys. Són, segons l’eurodiputat socialista, unes xifres insuportables: “Malauradament després de 4 anys del Govern de Rajoy hi ha menys gent treballant; menys de 700.000 persones que no cobren cap tipus de prestació. L’atur s’ha cronificat entre el col·lectiu de joves però també amb la gent de més de 50 anys”. 

A l’acte celebrat aquest dissabte a l’Espai Mercat van participar-hi una trentena de militants i simpatitzants del PSC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *