Calella recull avui la distinció de Vila Europea de l’Esport 2016

ACES.SLIDESHOWHOME.galaslide15gk-is-281

L’alcaldessa i el tinent d’Alcaldia de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella assistiran a la gala de lliurament de les distincions de Viles Europees de l’Esport 2016 que tindrà lloc aquesta tarda al Parlament Europeu, a Brusel·les. El reconeixement va ser atorgat a principis de setembre a Calella per part de l’ACES, la federació de ciutats i capitals europees de l’esport. En la cerimònia d’avui, s’entregarà als responsables municipals el títol i també una bandera de Vila Europea de l’Esport del pròxim any.

El guardó de Vila Europea de l’Esport distingeix a les ciutats i comunitats que promouen l’esport com a instrument de salut, integració, educació i respecte. Són els valors que defensa ACES Europe, l’associació que atorga les distincions i que alhora designa les capitals anuals.

Calella recollirà el títol i la bandera de Vila Europea de l’Esport 2016 en la gala que tindrà lloc aquesta tarda a la seu del Parlament Europeu, a Brusel·les. Ho faran l’alcaldessa, Montserrat Candini, i el tinent d’Alcaldia de l’àrea d’Esports, Xavier Arnijas.

L’acte reunirà més de 200 persones, incloent-hi membres del Parlament Europeu, caps d’Estat, alcaldes i altres autoritats. A tot això, es farà la cerimònia de relleu de la Capital Europea de l’Esport, que aquest 2015 ha ostentat la italiana Torino i que serà per a Praga durant el 2016.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat