Calella s’adhereix al manifest municipalista per fer front a la crisi coronavirus

ajuntament calella

El món municipalista s’ha unit per enfront de la crisi del coronavirus. Ho ha fet amb un manifest elaborat conjuntament per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya i l’associació de Micropobles de Catalunya, i al que Calella aquesta mateixa setmana s’hi ha sumat. La voluntat de l’escrit és transmetre un missatge d’unitat i reivindicació del món local, demanar un confinament efectiu i alhora posar l’accent en les eines, recursos i decisions necessàries per aturar la propagació del virus.

Sota el títol #Aturemelcoviv19, la totalitat dels ajuntaments catalans volen transmetre un missatge d’unitat i reivindicació davant una pandèmia que ja és global. A banda de reclamar de manera immediata al govern Espanyol que apliqui un confinament total, també es demana que les mesures que es prenguin tinguin com a eix central i com a prioritat la salut de les persones, en especial les més vulnerables.

Els consistoris també demanen que el món local pugui disposar de les eines i la capacitat d’adaptació necessària per a les exigències que s’hauran de fer front en els mesos vinents a conseqüència d’aquesta crisi. I recorden que cal dotar de recursos i ajuts aquelles famílies que ho necessitin, als autònoms, a les petites i mitjanes empreses, i en general, al sector productiu del país, per tal de poder tenir una ràpida recuperació amb els menors costos possibles per tornar a la normalitat com més aviat millor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat