Calella serà la seu dels campionats de Catalunya d’atletisme, handbol i petanca per a esportistes amb discapacitat intel·lectual

Calella acollirà els campionats de Catalunya d’atletisme, handbol i petanca que organitza la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics (ACELL). Es concentraran en el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre i s’hi preveu reunir uns 500 esportistes d’arreu del país. Calella hi aportarà un bon grapat de voluntaris, com els que també van col·laborar amb els Special Olympics Catalunya que es van celebrar l’any passat aquí.

Calella va comprometre’s a acollir un esdeveniment esportiu per a persones discapacitades intel·lectuals després de la bona experiència dels Special Olympics Catalunya 2014.

Un any després, la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics (ACELL) ha anunciat que els pròxims Campionats de Catalunya d’atletisme, handbol i petanca es disputaran a la ciutat. Serà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, i els partits tindran lloc a la Zona Esportiva de la Muntanyeta i al Passeig de Manuel Puigvert, en el cas de la petanca.

“La petanca i l’atletisme són dos dels esports que arrosseguen més esportistes dins la Federació, i ja estaríem en els 512 participants”, ha explicat Àlex Angosto, gerent d’ACELL, qui també s’ha referit al grup de voluntaris i membres de l’organització que durant el cap de setmana estaran desplaçats a Calella. “Tornarem a fer soroll”, ha aventurat.

I la cloenda del cap de setmana de competició també s’estran preparant de forma especial. Serà el diumenge al migdia, a la Zona Esportiva de la Muntanyeta, on s’hi reunira a tots els equips i voluntaris. “Farem la desfilada de tots els clubs participants i els parlaments, i també intentarem ballar una sardana perquè sabem que Calella és Capital de la Sardana i voldríem fer una rotllana gegant amb tots els esportistes envoltant-la”, ha avançat el gerent d’ACELL.

Abans, es farà una exhibició de futbol 7 amb els equips de l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) que entre els projectes que realitza hi ha el foment de l’esport entre els seus usuaris.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.