Calella s’ha despertat avui amb la carretera Nacional-2 plena de senyeres i estelades

És una acció visual, festiva i reivindicativa de l’ANC Calella per la Independència, que vol que s’hi estigui tot el mes de setembre, perquè llueixin especialment per la Diada i pels dies de Festa Major.

El portaveu de l’ANC a Calella, Josep Barri, ha explicat la intenció d’aquesta penjada d’estelades, que és mostrar l’afany de mostrar visualment que la ciutat de Calella aposta pel futur del país i la Independència. “La intenció és engalanar l’entrada a la ciutat i celebrar l’arribada del setembre, en una setmana que ens porta directes cap a la celebració del 10 i 11 de setembre. Nosaltres considerem que Calella mereix que la carretera estigui així més ben adornada i més plena de senyeres i estelades“.

Josep Barri vol que les estelades puguin quedar penjades almenys tot el mes de setembre, ja que són dates on a Calella es celebren diversos esdeveniments. Barri: “Nosaltres hem fet l’acció de la manera que considerem correcta i esperem que hi puguin estar evidentment fins l’11 de Setembre, i és un mes que acaba amb la celebració de la Festa Major i la Fira. I que poguéssim passar aquestes dates importants i festives de la ciutat, amb les estelades penjades a la carretera“.

El portaveu de l’ANC a Calella ha comentat també que finalment només hi haurà quatre busos de l’entitat per anar a Barcelona a la manifestació de l’11 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *