Calella tanca el mes de febrer amb 21 aturats més

terrassa

L’atur ha pujat fins a les 1.569 persones aquest mes de febrer a Calella, 21 més que el mes anterior. Respecte al febrer de l’any passat hi ha 267 persones més que consten com a desocupades inscrites a les oficines del Servei Públic d’Ocupació. Segons dades de l’Observatori del Treball i Model Productiu del Departament d’Afers Socials i Famílies, la taxa d’atur al municipi se situa ara en el 18,39%. Calella és la població maresmenca que ha crescut en més persones sense feina durant el mes de febrer.

Al conjunt de la comarca hi ha 31.123 persones sense feina. Respecte al mes de gener l’atur ha baixat en 19 persones, situant-se en el 14,36%. 14 municipis de la comarca han registrat un descens en el nombre de persones en situació de desocupació, el mateix nombre de municipis, 14, són els que augmenten xifres en l’atur registrat del mes de febrer. Cal destacar El Masnou, que ha aconseguit que 30 persones entrin al mercat laboral i que la taxa d’atur vagi a la baixa. El segon municipi, després de Calella, que ha tancat el mes amb un increment més notori de persones inscrites a l’atur ha estat Alella, amb 17 persones més.

A Pineda de Mar, l’atur ha baixat en dues persones, situant el total en les 2.828 persones sense feina. A Santa Susanna, l’atur també ha disminuït en una persona, on ara hi ha 249 ciutadans en situació de desocupació. A Tordera, la desocupació afecta 1.499 persones amb una taxa del 19,16%.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat