Calella tanca el mes de juny amb una taxa d’atur per sota del 16%

currantes

Calella obté un dels millors registres comarcals en reducció de la taxa d’atur respecte el mes de maig. Va baixar un 8,61%, tancant el mes de juny amb 1.119 persones inscrites a l’oficina d’ocupació. És el sisè mes consecutiu que es rebaixa la xifra, que tot i això continua sent percentualment superior a la dada del 2015.

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat aquest dimarts les dades d’evolució de l’atur a la comarca corresponents al mes de juny, amb una tendència generalitzada a la baixa. Calella, amb el 15,99% de desocupació, és dels tres municipis on la davallada és més acusada respecte el mes de maig passat: la reducció és del 8,61%. Tot i aquesta reducció, l’alcaldessa ha manifestat que li costa entendre que una ciutat com Calella que té un dinamisme econòmic important mantingui en ple estiu un 16% d’atur.

La taxa d’atur comarcal se situa en el 14,88%, millorant els registres intermensuals i interanuals. Amb tot, el Maresme continua superant les mitjanes provincials i catalanes, gairebé un punt i mig per sobre.

Els moviments del mercat laboral durant el mes de juny només han deixat en vermell Arenys de Munt, que ha registrat una persona aturada més. Alella i Òrrius no han experimentat cap variació.

També és significativa la reducció del 7,20% a Pineda de Mar, el municipi maresmenc amb una taxa d’atur més elevada (20,14%).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat