Calella treu demà la Botiga al Carrer

botiga-carrer

És una iniciativa de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, amb el suport de l’Ajuntament, que permet als botiguers oferir promocions dels seus productes i en el cas dels establiments de roba i calçat, per exemple, treure estocs de temporades passades. Les previsions meteorològiques garanteixen pel una Botiga al Carrer tranquil·la, que se celebrarà aquest dissabte per l’eix comercial del carrer Església i perpendiculars.

Xavier Nogué, de l’associació de comerciants, ha dit que hi participaran a l’entorn d’unes quaranta botigues.

Quan la gent treu els productes a fora permet tenir un contacte més directe amb la gent que passeja per Calella i això li dóna un punt de familiaritat i confiança.

La Botiga al Carrer es farà entre les deu del matí i les vuit del vespre també pels carrers Riera, Bisbe Sivilla i Jovara.

L’endemà, els comerciants estan citats a l’Espai Mercat per a una nova edició de la jornada Aixequem les persianes. S’hi tractarà sobre les estratègies per fidelitzar la clientela i anirà a càrrec de la consultora empresarial Teresa Guix.

Són xerrades vinculades a la vida quotidiana del botigues i del seu negoci, sempre buscant millorar-lo. Sempre n’aprenem alguna cosa de bo (…) Aquest cop serà sobre la fidelització dels clients, també a partir de les noves tecnologies que encara costa una mica però que serà una eina que s’acabarà imposant.

No cal inscripció prèvia i hi poden assistir tots els botigues i empresaris de Calella, estiguin o no adherits a l’associació de comerciants. La jornada es farà entre les deu del matí i la una del migdia.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista al president de Calella Centre Comercial, Xavier Nogué.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat