Estapé (Òmnium Maresme) sobre Torra: “Ens tindrà al seu costat per avançar cap a la República, els drets i les llibertats del país”

El president d’Òmnium Cultural Maresme ha valorat a Ràdio Calella TV la designació de Quim Torra com a candidat a la presidència de la Generalitat. Carles Estapé n’ha destacat el seu compromís amb el país, la llengua i la cultura catalana.

El president de l’entitat sobiranista ha assegurat que s’alegren de la confiança que Carles Puigdemont fa amb qui va ser president d’Òmnium Cultural després de la desapareguda Muriel Casals i abans de l’elecció de Jordi Cuixart. Des de la territorial maresmenca, Carles Estapé ha posat de relleu el seu compromís amb el país i l’objectiu de la República Catalana.

Tota la família d’Òmnium coneixem el compromís de Quim Torra amb el país. És un expresident de la nostra entitat, ens l’estimem i celebrem que sigui el candidat a 131 president de la Generalitat. Estarem sempre al seu costat, que no en tingui cap dubte, per seguir avançant cap a la República, els drets i llibertats del nostre país.

Torra, que és advocat de formació i editor de professió, va ocupar l’onzè lloc de la llista de Junts per Catalunya com a independent. En la seva primera intervenció al Parlament, va defensar la proposta de resolució sobre la legitimitat de Puigdemont per ser president. Va dir que “la defensa de la República és honorable” i que no s’hi renunciarà “ni un mil·límetre”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *