CalellaxRefugiats organitza un autocar per anar a una manifestació a Barcelona

13325439_1785656838321415_7645563446350776399_n

Aquest diumenge dia 19 de juny es fa a Barcelona una manifestació unitària en suport a les persones refugiades que porta per lema «obriu fronteres, volem acollir». L’endemà, dilluns 20 de juny, és el Dia Mundial del Refugiat.

L’assemblea ciutadana CalellaxRefugiats fletarà un autocar per portar els calellencs que ho vulguin a la manifestació i tornar a la ciutat de manera còmoda i fàcil. El preu de l’autocar són 10€ i ho ha explicat Ernest Vila, vicepresident de l’entitat: “A aquesta gran manifestació CalellaxRefugiats hi participarà i llogarà un autobús per portar tota la gent del poble que hi vulgui anar, cap allà. Hem estat mirant preus, i amb el tren, anar i tornar a Barcelona, ja són gairebé els 10€ que costa l’autocar. Per aquest preu els portem, participarem a la manifestació i a la capçalera, i tornarem“.

Ernest Vila ha dit que anar tot el grup junt cap a Barcelona és una manera d’estrènyer llaços entre les persones, al mateix temps que és una activitat que pot fer tothom que vulgui col·laborar amb l’entitat encara que no estigui implicat directament a l’assemblea. Vila: “Creiem que és una bona manera perquè molta gent ens està dient -des de fora les assemblees i que no treballa colze a colze amb nosaltres- que quan fem alguna cosa els avisem que volen col·laborar. Dons és la manera d’ajuntar la gent, a part de conèixer-nos una mica més i xerrar d’inquietuds, rebre propostes i parlar-ho tot“.

Les inscripcions per apuntar-se a l’autocar es poden fer a la llibreria El Faristol, a la botiga Tubert Moda i al Bar l’Express. Només cal pagar els 10€ i deixar les dades per reservar la plaça.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat