Campoy (PP): “Hem recuperat part del vot que vam perdre el 28-A”

Imatge d’arxiu

A Calella, el PP també ha superat el 10-N millorant els resultats de les generals del mes d’abril, en una tendència que s’ha produït a nivell català i espanyol. Aquí ha obtingut el 6,34% dels vots, 128 més que a les últimes generals. El president local dels populars també s’ha referit a la possibilitat de tancar un gran acord d’estat amb els socialistes, que han estat els guanyadors de les eleccions, per acabar amb la situació de bloqueig. Ha dit que ho veu difícil però no impossible.

El president del Partit Popular a Calella, Miquel Campoy, ha celebrat la recuperació del vot que van perdre el 28 A. Ho atribueix a la davalla històrica de Cs.

Hem recuperat una part del vot que vam perdre el 28 d’abril, que va anar a Ciutadans i ara ha tornat al PP. Alguns van anar a Cs i d’altres també a VOX, que ara han tornat a nosaltres.

Per Campoy, el PP ha tret uns resultats que “no són del tot dolents” però que no arriben a les expectatives que s’havien fixat.

Preguntat per la possibilitat que PSOE i PP pactin per facilitar la investidura de la força guanyadora de les eleccions i per formar govern, el líder dels populars calellencs no ho descarta.

Jo veig difícil que hi hagi un pacte de govern com a tal. Una possibilitat que hi hauria és que el Partit Popular donés suport a la investidura, i a temes determinats al PSOE. Però tot això són conjectures més, ara mateix és molt difícil saber què passarà.

A l’Estat, el PP es manté com a segona força al Congrés dels Diputats, sumant 22 escons més que a l’abril fins als 88. A Catalunya, són el cinquè partit més votat, amb el 7.43% dels suports; relegant a Cs en la sisena posició.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.