Pere Tarrés (PSC): “Els ciutadans mantenen la seva confiança en els socialistes. I tornen a apostar per l’únic partit que vetlla per la millora de la convivència i del benestar social”

Pere Tarrés és el primer secretari del PSC de Calella

El PSOE, la força més votada en les eleccions del 10-N, amb 120 escons tot i perdre’n 3. En el cas de Calella el PSC es manté en la tercera posició però baixa amb representació i es queda amb el 16,05% dels vots, gairebé tres punts menys que a l’abril.

Pere Tarrés, primer secretari de l’agrupació local del PSC de Calella, considera que “els ciutadans mantenen la seva confiança en els socialistes. I tornen a apostar per l’únic partit -des del meu punt de vista- que vetlla per la millora de la convivència i del benestar social”.

Crec que els ciutadans, en aquest moment, tenen clar que és el moment de posar seny i cercar l’entesa entre tots aquells que pensin diferent, tenen el mateix objectiu: viure en llibertat i en pau. Ara bé, crec que per assolir això que estic dient, és necessari arribar a acords i aconseguir estabilitat política i econòmica. I això només és possible si entre tots actuem amb responsabilitat i pensem en el bé comú, més que en els interessos partidistes.

En l’àmbit municipal, el PSC rep menys vots que en les eleccions d’abril, Tarrés diu que una part important d’aquest descens és la falta de participació.

Estem contents dels resultats, estem situats com a tercera força amb 1431 vots però hem tingut una pèrdua de vots respecte de les eleccions d’abril. Crec fermament que ha sigut per la participació. Ens ha tocat molt perquè som un partit que quan hi ha poca participació, ens toca molt de la vora.

També pensa que “hi ha molta gent que confon un Govern de coalició amb un Govern que té una majoria simple” i que per culpa d’això “hem hagut de repetir les eleccions perquè no s’ha vist des d’un punt democràtic el fet de fer funcionar el Parlament amb un Govern amb minoria”.

La poden recolzar forces de diferent color però que realment no li donen cap suport sinó que aquest suport se l’ha de guanyar en el Parlament o en la Cambra de Diputats. (…) Aquí o anem tots lligats o això no funciona, i aquí estem.

En aquest sentit el primer secretari llença una reflexió a tots els partits: “Hem de pensar en clau ciutadana. Amb aquest vot lliure que ens diu, potser, el que els polítics ignoren. És molt important perquè és un examen de la consciència ciutadana”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.