Candini afirma que “en cap cas” pensa deixar l’alcaldia de Calella

candini

Montserrat Candini ho ha afirmat amb rotunditat, arran del fet que això li pugui suposar una incompatibilitat per acumulació de càrrecs com a membre de l’Executiva Nacional del PDECat, ja que a més d’alcaldessa també és Diputada al Parlament.

L’Alcaldessa de Calella assegura que no té clar encara quina serà la millor opció. Pot demanar la compatibilitat per no deixar cap càrrec o pot deixar l’acta de Diputada. Montserrat Candini firma que encara no sap què farà i que ho reflexionarà durant les festes de Nadal. “El que queda claríssim és que jo, sota cap concepte deixaria l’alcaldia. Això és més que clar i meridià. Aprofitaré aquests dies de Nadal per reflexionar una miqueta si demano la compatibilitat o si deixo l’acta de Diputada. Insisteixo que no tinc encara el posicionament clar“.

El Partit Demòcrata Europeu Català ha celebrat aquest dissabte el seu primer consell nacional. El debat que fa referència al règim d’incompatibilitats de càrrecs es farà al proper consell nacional previst pel mes de gener.

En total són 5 membres de la cúpula del partit els que incompleixen el límit de càrrecs que estableixen els estatuts del PDECat. Aquestes 5 persones, entre elles Montserrat Candini, podran encarregar un informe a la comissió per a la qualitat democràtica i defensar davant el consell nacional que són una excepció al règim d’incompatibilitats.

Candini ha avançat ja a Ràdio Calella TV quins motius pot al·legar per justificar la seva idoneïtat per assumir la coordinació institucional del nou partit. Candini. “Sóc Diputada al Parlament de Catalunya i sóc Alcaldessa i la meva responsabilitat dins el partit Demòcrata és la de coordinar institucionalment, i justament té un valor afegit que per coordinar institucions s’ha d’entendre, en bona mesura, què representen i quines diferents feines poden fer. I si una persona, en aquest cas jo, represento dues institucions (alcaldia i parlament), de ben segur que les dinàmiques de treball internes i tota la coordinació que se’n vingui derivada, jo puc comprendre molt més quines són les dificultats i les oportunitats“.

Pel que fa al primer consell nacional del PDECat, Candini ha assegurat que no hi va haver cap polèmica entre els seus membres per la qüestió de les incompatibilitats. “Nosaltres ja teníem la impressió que de discrepàncies no n’hi havia ni una i es va poder constatar en aquest Consell Nacional, que va ser absolutament plàcid. Ni una sola persona va intervenir per parlar d’aquestes qüestions“, ha dit Candini.

Candini ha comentat que el dia 17 a les 12 del migdia es presentarà la nova imatge del PDECat, que es mostrarà en una presentació moderna i dinàmica, de la qual no n’ha volgut donar més detalls.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Montserrat Candini, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat