Candini anuncia millores urbanístiques a l’entorn del Mercat Municipal

Mercat Municipal, divendres al matí
Mercat Municipal, divendres al matí

L’alcaldessa de Calella ha anunciat un projecte de millora de l’entorn del Mercat Municipal. Les obres començaran entre els mesos de gener i febrer del 2016 i, segons Montserrat Candini, contribuiran a pacificar l’accés a l’equipament, perllongant l’eix comercial que defineixen els carrers Església i Sant Joan. Amb aquesta actuació, el consistori pensa donar un nou impuls per acabar de revitalitzar l’espai després de la reforma feta.

Aprofitant la visita del director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, a finals de la setmana passada, l’alcaldessa de Calella va anunciar en roda de premsa una pròxima actuació urbanística a l’entorn de l’edifici del Mercat Municipal. Explicava Montserrat Candini que el principal objectiu és pacificar-lo, donant-hi el mateix tractament que els carrers que dibuixen el principal eix comercial de la ciutat. “Es farà el mateix tractament urbanístic que al carrer Sant Joan perquè quedi a un sol nivell. A més, davant l’edifici hi posarem bancs i jardineres”, avançava Candini, qui apuntava que, d’aquesta manera, l’eix vertebrador de Sant Joan amb Església acabarà així a l’equipament comercial.

Candini va especificar que les obres començaran a principis del 2016, entre els mesos de gener i febrer.

El consistori calellenc posa el focus a l’entorn de l’edifici, un cop reformat per dins. L’equipament comercial va estar tot l’hivern passat en obres per posar al dia les instal·lacions, fer una nova distribució interior i estrenar un disseny corporatiu. S’hi van invertir prop de 400 mil euros. Tot i això, algunes parades encara estan lliures i l’alcaldessa admet que no és la situació més desitjable. “Veníem de menys zero”, recordava però Candini. “S’ha fet una molta bona inversió i estem treballant molt amb el gremi de carnissers i d’altres perquè s’hi instal·lin (…) Penseu que es va inaugurar a finals del mes de maig”, afegia l’alcaldessa.

Per dinamitzar l’equipament comercial, l’Ajuntament de Calella va incloure en les bases per a la concessió de les parades l’obligació d’obrir dues tardes a la setmana.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume Torrent Coll escrigué:

    Si va incloure en les bases per a la concessió de les parades l’obligació d’obrir dues tardes a la setmana, perquè hi ha una parada(per lo menys) que no ho compleix? i això hi ha fa temps que passa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *