“Em va emocionar veure famílies senceres amb la samarreta I LOVE CALELLA”

Concert d'Eufòria al Palau Sant Jordi. 30.06.2024, Barcelona foto: Jordi Play/CCMA

23.500 persones van anar diumenge al Palau Sant Jordi a veure la calellenca Aina da Silva i els seus companys d’Eufòria en el doble concert de tancament de la tercera edició del talent musical del 3Cat. Entre el públic, petits i grans portant la samarreta amb la inscripció I LOVE CALELLA que ella ha lluït durant el programa passejant pels carrers de la ciutat que l’ha vist créixer, també artísticament. Un cop ha pogut rebaixar l’adrenalina de l’espectacle, Aina da Silva ha parlat a Ràdio Calella TV per compartir com va viure el moment, les sensacions de notar el públic que l’ha seguit i li ha donat suport durant nou gales, i quins són els projectes que té d’ara en endavant.

Els concerts al Sant Jordi van posar la cirereta al pastís a una edició d’Eufòria que serà recordada per moltes calellenques i calellencs que setmana rere setmana han vist l’evolució artística d’Aina da Silva, i li han donat suport incondicional. Juntament amb els seus 15 companys, van oferir un gran espectacle musical que marcarà un abans i un després en les seves vides. Ella assegura que no l’oblidarà mai, que actuar davant de tanta gent, famílies senceres, és un somni fet realitat.

Un somni fet realitat. Una experiència única i tot i que portava un mes sencer mentalitzant-me, intentant imaginar-m’ho, fins que no arribes allà i veus la gent i sents els seus crits, no t’ho acabes de creure. Sense dubte, va ser un dia que recordaré tota la vida, estic molt i molt feliç.

L’espontaneïtat, l’energia i la simpatia d’Aina da Silva, i el seu talent artístic, s’han posat de relleu durant el programa, quan ella ha fet bandera de la ciutat que l’ha vist créixer com a persona i com a artista. S’ha fet popular la samarreta amb la inscripció I LOVE CALELLA, que molts dels seus seguidors van posar-se pel concert. A ella, això la va emocionar.

Quan m’estaven maquillant vaig començar a rebre fotos de famílies, nens i gent amb la samarreta I LOVE CALELLA que em va caracteritzat durat el programa i que sempre he portat. Em va fer molta il·lusió. La maquilladora va tenir molta feina perquè plorava de l’emoció, i em renyava perquè no se m’enganxaven les pestanyes.

I la pregunta que tothom li fa: I ara què? La calellenca té projectes engrescadors entre mans que segurament veuran la llum aquesta pròxima tardor. Mentrestant, continua treballant en la seva carrera musical en solitari.

Tinc un projecte entre mans molt guai que encara és confidencial i té a veure amb la música i la interpretació, que és lo meu. Mentrestant estic immersa a l’estudi creant la meva música i component, és tot el que puc dir, de moment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.