Candini avança que el Pla Funcional de l’Hospital avança a bon ritme

Hospital4

Els treballs del Pla Funcional de l’Hospital de Calella avancen a molt bon ritme, segons es desprèn de la trobada que la setmana passada va mantenir l’alcaldessa i diputada de Junts pel Sí, Montserrat Candini amb el conseller de Salut, Toni Comín. Un pla que ha de marcar les principals actuacions que des del departament de Salut s’hauran de fer per posar al dia tota la infraestructura sanitària de la nostra ciutat.

Ara, segons Candini, els treballs del Pla Funcional estan a la fase de recollida de propostes i suggeriments dels diferents col·lectius professionals: “El Pla Funcional està molt i molt avançat, ara està en fase de treball en què els diferents col·lectius professionals fan, segons m’ha dit el conseller Comín, les seves aportacions. El Pla Funcional de totes les millores que s’han de fer a l’Hospital està molt avançat, la visita del conseller a Calella a la tardor portarà bones notícies des del punt de vista de millora i de donar resposta a les necessitats globals des del punt de vista d’infraestructures”.

Candini també ha volgut posar en valor la feina que fan els professionals de l’Hospital de Calella i ha recordat que l’enquesta de satisfacció que elabora el Departament de Salut dóna un notable al servei global. Tot i aquesta bona nota, l’alcaldessa reconeix que s’han de millorar molts aspectes de l’Hospital.

Montserrat Candini ha avançat que el departament de Salut podria ampliar la inversió per a l’ampliació de l’Hospital de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat