Candini ha estat nomenada vicepresidenta de la FMC, que passa a mans d’Esquerra

fmc2

La Federació de Municipis de Catalunya té nou govern i està presidit per Olga Arnau, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú (ERC) que es converteix en la primera dona i la primera independentista en posar-se al capdavant de l’entitat municipalista. Així s’ha decidit en l’assemblea general celebrada aquest divendres a Barcelona, que ha escollit Montserrat Candini per ocupar una de les set vicepresidències. Les altres recauen en els alcaldes de Manlleu, Tàrrega, Esparraguera, Mataró, Martorell i el Prat de Llobregat.

En un comunicat de premsa emès aquest migdia, Candini ha fet notar la seva satisfacció pel nomenament i ha expressat el seu compromís per enfortir el municipalisme. “Un dels principals objectius del treball és aconseguir la fusió de les entitats municipalistes per garantir una única institució forta al servei dels ajuntaments del país”, ha afegit.

La nova presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, la republicana Olga Arnau, relleva en el càrrec al pinedenc Xavier Amor (PSC).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *