Crida per fer donacions pel Mercat Solidari de Segona mà

Calella acollirà aquest cap de setmana la vuitena edició del mercat solidari de segona mà. Una iniciativa benèfica que organitza l’Associació Cívica Capaspre (ACC) i que enguany els diners recaptats es tornaran a destinar a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), per finançar els diversos projectes que es duen a terme en l’àmbit de l’assistència sanitària i social.

 

Maria Antònia Pujol, presidenta de l’ACC i Josep Puig, president de l’AVAH, han fet una crida al programa la Ciutat a la participació ciutadana. Demanen que tots aquells que puguin hi col·laborin donant objectes per posar-los a la venda. Que estiguin en bon estat i es puguin aprofitar. Pujol ha assegurat que hi col·laboren des de particulars fins a negocis calellencs, donant tota mena d’objectes: des de peces d’abrigar, estris de cuina, joguines o petits electrodomèstics.

Figuretes hi ha moltes, hi ha joguines, bijuteria, comptem també amb la col·laboració d’Humana que ens fa una aportació de peces de roba d’abrigar de nen, home i dona. També tenim mobiliari petit, i també electrodomèstics petits.

Fins al mateix dia del mercat es poden fer donacions a un dels tres punts de recollida: Assegurances Massuet (c. Amadeu, 82), Arreglat i planxat (c. Moragas, 72), i Taller Martí (c. Indústria, 123).

Els articles es posaran a la venda a preus assequibles que van des de l’euro fins als 10 euros. Tots els diners recaptats aniran destinats als programes de l’AVAH. El seu president, Josep Puig, ha explicat en declaracions al programa la Ciutat que activitats com el mercat solidari els ajuden per fer front al pressupost anual.

Tots els diners que recaptem van als programes. El funcionament intern de l’associació, que ja és com una PIME, ho tirem endavant voluntaris. No destinem ni un sol cèntim a secretària, tots els diners van als programes. Per tant per aconseguir els 175.000 euros anuals que necessitem hem de fer activitats benèfiques com el mercat.

El mercat solidari de segona mà es farà durant tot el dia, dissabte 12 d’octubre a la plaça de l’Església. En cas de pluja se celebrarà el dissabte 19. A hores d’ara hi ha uns 40 voluntaris que hi col·laboraran, però segueixen fent una crida per tenir el màxim nombre possible.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *