Candini, representant de Calella al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

consorci promocio turistica

L’alcaldessa Montserrat Candini és la representant de l’Ajuntament de Calella al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Mentrestant, en els propers dies es podria conèixer el nom del gerent d’aquest organisme. Un dels noms que sona amb més força és el del tinent d’alcaldia de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas.

Un organisme que aquest dimecres ha celebrat la primera junta del nou mandat, presidida per Joaquim Arnó, alcalde de Caldes d’Estrac. En formen part un representant de cadascun dels municipis de la comarca. Montserrat Candini ha parlat del que aporta la nostra ciutat al conjunt de la promoció turística de la comarca: “Nosaltres aportem experiència, de fet Calella és degana en aquesta vessant. Calella contribueix en tot allò que sigui en defensa del territori en el seu conjunt, en la suma de valors que té la comarca con ara el Modernisme de Canet o l’enologia d’Alella. Jo crec que la força d’un és la suma de tots”. 

Recordem que un cop escollit el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ara el Consell Comarcal està perfilant qui haurà d’assumir la gerència. Un dels noms que més sona és el del tinent d’alcaldia de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas. El regidor calellenc però haurà de passar una prova de selecció tot i tractar-se d’un càrrec directiu de confiança. Candini considera que Arnijas és un bon candidat per assumir la gerència del Consorci: “En Xavier Arnijas té un perfil tècnic, és una persona molt preparada, durant molts anys ha estat vinculat, i de fet encara ho està, a la Generalitat, té un recorregut a les administracions sobre allò que té a veure amb patrimoni cultural, i el turisme acaba esdevenint també patrimoni cultural. Dit això, ha d’haver una preselecció. El temps dirà”.

Sigui com sigui, la comissió permanent del Consorci tindrà, en aquest nou mandat, dues vicepresidències. Són per a Miquel Àngel Pérez, representant del Gremi d’empresaris d’hostaleria del Maresme, i Miquel Rey, en representació de l’Ajuntament de Mataró. En són membres també representants de la FAGEM i de l’Associació de Càmpings de la província de Barcelona, i la regidora de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Carme Aragonès.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *