L’Ironman BCN fa canviar la data de la Festa del Cel

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha confirmat a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que canvia la data de celebració de la tercera Festa del Cel que s’havia de fer diumenge 2 d’octubre de l’any que ve.

Una data que coincidia amb la celebració a Calella, i a altres poblacions de la comarca, de l’Ironman i que feia inviable les dues proves a la vegada per qüestions d’ocupació de la via pública, concretament de la Nacional 2.

L’alcaldessa, Montserrat Candin, ha dit a Ràdio Calella que la data de l’Ironman és inamovible ja que ve marcada per l’organització d’aquesta prova internacional segons el calendari mundial: “Nosaltres ja havíem dit a l’alcalde de Mataró que l’Ironman no es podia canviar de data perquè ve marcat pel calendari mundial, és la prèvia a la prova final que es disputa a Hawaii. A nosaltres també ens agradaria que fos un altre cap de setmana perquè ens coincideix amb la vigília de l’inici de l’Oktoberfest i podríem anar més relaxats, però no ho podem canviar”.

De moment, no s’ha donat a conèixer quin dia es farà la que serà la tercera Festa del Cel. Un esdeveniment que, segons fonts del consistori mataroní, té un gran impacte econòmic a la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.