Candini: “Volem fires amb relat, valor afegit i singularitat”

Montserrat Candini i Ausiàs Ballart durant la presentació del Carpe Birrem
Montserrat Candini i Ausiàs Ballart durant la presentació del Carpe Birrem

L’Ajuntament de Calella ha presentat aquest matí la primera edició del Carpe Birrem. Una fira de la cervesa artesana que es farà el cap de setmana del 25 al 27, coincidint amb la Setmana Santa, al passeig Manuel Puigvert. Es farà des de les 11 del matí a les 11 de la nit.

Durant la presentació, els responsables de 7 Vetes, l’empresa organitzadora, han destacat que es tracta d’un nou concepte de fira monogràfica on els elements essencials seran la cervesa artesana, els «food trucks», els maridatges, l’oferta gastronòmica i les activitats infantils. Ausià Ballart, responsable del Carpe Birrem, subratlla la interacció que el visitant podrà fer amb el productor de la cervesa artesana: “El fet fe poder interactuar amb el mateix productor o productora, podrà preguntar i tastar sobre el producte que està fet de manera artesanal. Podràs parlar amb el pare o mare d’aquesta cervesa artesana”. 

Per la seva banda, l’alcaldessa ha dit que Calella aposta per fires que tinguin un relat, un valor afegit i elements de singularitat i qualitat com és el cas, segons Montserrat Candini, del Carpe Birrem: “Ens agrada molt tot allò que té a veure amb l’artesania. I creieu-me que amb les explicacions que em va donar l’Ausiàs sobre els graus a què ha d’estar i com és el procés, és pura artesania. Volem ser també ser un referent en aquesta vessant com a ciutat de fires singulars, de fires amb valor afegit, amb tot allò que tingui a veure amb el km 0 que ens doni un valor diferenciat, apostarem a totes i per totes”.

Durant la celebració del Carpe Birrem també hi haurà actuacions musicals de grups locals com els Freaky Electronics i Funk Manchú.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat