Calella en Comú Podem busca estratègies contra la segregació escolar

Escola
Imatge d'arxiu.

Aquest dimecres 20 de març (19 h) a Can Saleta, Calella en Comú Podem han organitzat una xerrada amb Maria Segurola, responsable del projecte SeSegregAcció de la Fundació Bofill, per posar sobre la taula diferents estratègies per aconseguir la igualtat d’oportunitats educatives. Segons un informe de la mateixa Fundació Bofill, Calella té un alt índex de segregació escolar, amb una distribució desigual entre l’alumnat vulnerable i no vulnerable en els centres educatius de la ciutat.

La segregació escolar és la desigualtat en la distribució dels alumnes que tenen una situació de vulnerabilitat a casa seva i els no vulnerables en els centres educatius. A Calella, la Fundació Bofill va concloure que durant el curs escolar del 2022-23 hi havia un 29% d’alumnes estrangers a primària i un 20% de secundària que haurien de canviar de centre escolar per tal que totes les escoles i instituts de la ciutat tinguin la mateixa composició social.

Aquest dimecres, Calella en Comú Podem porta a la ciutat un col·loqui amb Maria Segurola, responsable del Projecte DeSegregAcció de la Fundació Bofill. Segurola s’ha especialitzat en polítiques contra la segregació en àmbit municipal i en la xerrada respondrà a la pregunta “Com aconseguir la igualtat d’oportunitats educatives?” a partir de posar sobre la taula algunes estratègies per la lluita contra la segregació escolar. L’acte començarà a les 19 h a l’auditori de Can Saleta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *