Els tiquets de la zona blava hauran d’incloure la matrícula del vehicle

Quatre aparcaments de zona blava de Calella canvien durant la primera quinzena de desembre el sistema de tiquets i ara caldrà posar la matrícula del cotxe al parquímetre.

Durant aquest mes de desembre, i de forma gradual, es requereix la matrícula del vehicle per a obtenir qualsevol tiquet de zona blava a les màquines dels aparcaments de La Muntanyeta, l’Hospital 2, el Roser i la Minerva. Amb aquest nou sistema, introduint la matrícula cada tiquet de zona blava estarà associat a un vehicle. Segons ha explicat el president de Gestvia, Albert Torrent, amb aquest sistema es dóna més seguretat a l’usuari. A més, en un futur permetrà, per exemple, particularitzar tarifes o serveis als usuaris: “Ho hem valorat durant uns quants mesos abans d’implantar-ho i al final creiem que és millor perquè dóna més seguretat a l’usuari, dóna més possibilitat de defensa a la persona que li pot caure a terra el tiquet . Si finalment es fa un recurs es pot comprovar pel registre de Gestvia que aquella matrícula havia tret el tiquet”.

Albert Torrent ha destacat que aquest sistema està implantat a altres poblacions i que fins i tot el futur passarà per la desaparició del tiquet en paper.

Sigui com sigui, en el cas que no coincideixi la matrícula del comprovant horari amb la matrícula del vehicle, es considerarà que el vehicle no té exposat convenientment el tiquet, i per tant, es tractaria d’una infracció que podrà ser sancionada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *