Cap Butaca Buida: el repte d’omplir les sales culturals arriba a Calella

Convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Aquest és l’ambiciós objectiu de la campanya Cap Butaca Buida, que fixa el repte d’omplir les sales culturals del país el proper dissabte 16 de març del 2024. Calella s’ha adherit a la iniciativa programant el concert QUOTIDIAFONISMES de Bufa & Sons a polivalent de La Fàbrica. Les entrades s’han posat a la venda de forma anticipada a entrapolis.com al preu de 5 euros.

Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Marc Vila són Bufa & Sons, tres músics amb una extensa trajectòria professionals que s’uneixen per oferir un concert únic de gran qualitat, que s’acabarà convertint en una sessió plena d’humor. Interpreten unes exquisides composicions musicals que van des del blues, el jazz i la música popular, fins a les creacions originals de la banda, utilitzant instruments impossibles com un totxo, una crossa, una cadira, un escombra, una oliva,… i molts d’altres.

L’espectacle forma part de la programació del cicle Escena Calella, i tindrà lloc el dissabte 16 de març a la polivalent de La Fàbrica (18h). Entrades a la venda online a entrapolis.com.

Cap Butaca Buida, la primera Diada del Teatre a Catalunya

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Proposta el repte d’omplir les butaques de totes les sales culturals del país el proper 16 de març, amb la intenció que la celebració s’instauri i es converteixi en la Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques.

S’ha activat el portal capbutacabuida.cat on es poden consultar totes les propostes culturals adherides a la campanya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *