Càritas necessita voluntaris per a la Trobada de la Gent Gran

Trobada de la Gent Gran, arxiu
Trobada de la Gent Gran, arxiu

Càritas Parroquial de Calella fa una crida per aconseguir voluntaris per a la tradicional trobada de la gent gran que es farà aquest proper diumenge al migdia.

Aquest proper diumenge a les 11 del matí es farà la quinzena Trobada Parroquial de la Gent Gran. Els voluntaris es concentraran a les 10 del matí al carrer Sant Antoni, 7, davant l’antiga seu de Serveis Socials. Des d’aquest punt es desplaçaran fins a les diferents residències geriàtriques per tal de recollir als avis i àvies per portar-los a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau. La secretària de la Junta Gestora de Càritas Calella, Maria Rosa Comas, ha explicat en una entrevista al Bon Dia quina serà la tasca dels voluntaris.

Un cop arribats a la parròquia, els avis i àvies participaran de la missa dominical i després a la plaça de l’Església es farà un petit aperitiu amenitzat amb música.

Les persones que vulguin fer de voluntaris a la trobada de la gent gran poden trucar als Serveis Socials de Calella o bé anar directament diumenge al carrer Sant Antoni, 7 a les 10 del matí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *