Càritas rep una donació de 2.500 euros per la venta del poemari “Amb un sarró d’estels”

El poeta calellenc Josep Miracle ha lliurat un xec de 2.500 euros a Càritas, que és la recaptació obtinguda de la venda nadalenca del seu llibre “Amb un sarró d’estels”. L’acte ha tingut lloc aquest migdia a l’Ajuntament de Calella, amb presència de l’alcaldessa i la regidora de Política Social, i del mossèn de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau.

Càritas Parroquial ha agraït donació del poeta calellenc Josep Miracle que, aquest migdia i en un acte de petit format al despatx d’alcaldia, ha lliurat un xec amb el total de la recaptació de la venda del seu poemari de sonets de Nadal titulat Amb un sarró d’estels, que presentava el passat mes de desembre.

Anunciava llavors ja que tots els beneficis els destinaria a l’entitat, per col·laborar amb la seva tasca. “La meva satisfacció va ser publicar el llibre i amb aquesta edició poder ajudar a través de Càritas”, ha insistit el poeta calellenc i president de l’entitat Amics de la Poesia.

El lliurament del xec per valor de 2.500 euros s’ha fet en presència de la responsable de Política Social, la regidora Margarita Valls, i de l’alcaldessa de Calella, qui ha posat de relleu la important xifra de la donació. Montserrat Candini ha exposat que gestos com aquest demostren que a Calella creix la sensibilitat envers la comunitat. “Estic contenta, felicito i agraeixo l’ànima solidària de Josep Miracre, i m’alegro que els diners puguin anar a Càritas”, ha assegurat l’alcaldessa.

Les paraules d’agraïment també s’han sentit per boca dels responsables de Càritas, que han assegurat que sempre són molt benvingudes i necessàries les donacions que reben, ja siguin econòmiques, d’aliments o d’altres productes. “Aquests diners potser serviran per col·laborar amb Serveis Socials i combatre la pobresa energètica, que siguin per a la gent que no pot pagar la llum o l’aigua, o els que tenen dificultats en el tema del lloguer o la hipoteca”, ha avançat el tresorer de Càritas, Josep Vidal, qui ha explicat que l’entitat dóna cobertura a una nova condició de pobresa: la que pateix la classe treballadora.

A l’acte també hi ha assistit el nou rector de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, mossèn Josep Gispert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *