Càsting per al nou musical de Joventut Artística

“Germans de sang” és la producció que prepara Joventut Artística per a la pròxima primavera. Una obra de Willy Russell sobre la història de dos bessons que van ser separats en el moment de néixer i, al cap d’uns anys, acaben tornant a coincidir per l’amor que senten per la mateixa noia. L’associació teatral convoca un càsting obert per trobar actrius i actors que interpretin tots els papers del musical. A la seva pàgina web hi ha penjat el material que cal preparar-se i també el formulari d’inscripció. Les proves es faran el diumenge 1 d’octubre a l’Orfeó.

Dos bessons separats en el moment de néixer acaben retrobant-se, al cap d’uns anys, lluitant per l’amor de la mateixa noia. Han viscut en dos mons molt diferents i això acaba marcant la seva personalitat. Aquest és l’argument del musical Germans de sang que Joventut Artístca ha anunciat que estrenarà a Calella la pròxima primavera: el maig del 2024.

L’obra es va estrenar amb molt d’èxit a Catalunya l’any 1995, amb Àngels Gonyalons i Roger Pera en els papers protagonistes, i la producció musical de Ricard Reguant. Ara, Joventut Artística la vol portar a l’Orfeó, amb una versió amateur que implicarà molta gent dalt l’escenari. Per això ha convocat un càsting obert a tothom per a tots els papers, protagonistes i secundaris. Ho ha explicat Gerard Torruella, de l’equip directiu, en declaracions a Ràdio Calella TV.

L’elenc original el composen unes quinze persones, però nosaltres l’hem adaptat a l’amateur perquè surti molta més gent. Amb tot, l’obra la lideren 8 personatges entre els quals hi ha la senyora Johnstone, que ha de ser una actriu complerta en interpretació i sobretot cant. La resta són més secundaris. Nosaltres busquem gent que li agradi treballar i tingui molta il·lusió. Recomanem que s’apuntin al càsting persones a partir de 18 anys.

El càsting es farà a l’Orfeó, el diumenge 1 d’octubre. Les candidates i candidats s’han d’inscriure enviant el formulari que s’ha penjat a la web de Joventut Artística, on també hi trobaran el material que s’han de preparar pel dia de l’audició. Bàsicament, una cançó per conèixer el nivell de cant i un petit fragment de text de l’obra.

S’han d’inscriure i allà, en funció del paper pel que es presentin, trobaran el material que cal que es preparin. Els que opten a un paper protagonista potser s’ho hauran de treballar una mica més, però quedi clar que volem fer-ho molt fàcil. I si cal, al càsting deixaríem que puguin tenir els papers al davant. No deixem de ser amateurs.

Torruella assegura que tenen entre mans una obra molt potent i que sobretot busquen actrius i actors amb il·lusió i ganes per treballar en un musical que segurament estrenaran el pròxim mes de maig. La intenció és començar els assajos pel novembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *