Inscripcions obertes per a la Marxa de la Minerva

El 17 de setembre torna la Marxa de la Minerva que enguany arriba a les vint-i-dues edicions. Està organitzada per Calella Marxa i té un caràcter familiar, inclusiu i no competitiu. Com a novetat, enguany es recupera la xocolatada a mig camí que es va deixar de fer a causa de la pandèmia. Tal com s’havia fet en els darrers anys, hi haurà dos recorreguts: el curt, de 12 quilòmetres, i el llarg, de 22 quilòmetres.

A les vuit del matí es donarà el tret de sortida dels dos recorreguts de la Marxa de la Minerva des del Passeig Manuel Puigvert, al costat del bar rodó. Des d’allà s’arribarà a la part alta de la ciutat, tal com ha explicat Martí Barrera, president de Calella Marxa.

Ja fa temps que fem dos recorreguts: un de 12, que és el curt, una mica familiar, que està a l’abast de tothom, i en fem un altre més llarg, de 22 quilòmetres, que també serveix perquè aquelles persones que a l’octubre facin la marxa de La Llopa, la curta o la llarga, els serveixi com a preparació.

Barrera també ha detallat la durada de la marxa, que dependrà de cada participant, però assegura que hi ha temps suficient per completar-la.

12 quilòmetres gairebé tothom amb tres hores el fa segur i el de 22, si surten a les 8 també pràcticament a la una ja ha arribat tothom.

Durant el recorregut de la marxa hi ha punts d’avituallament i enguany es recupera la xocolatada a mig camí..

Al llarg de la marxa hi ha avituallaments i aquest any, també, a mig camí tornem a fer la xocolata, com ja havíem fet altres anys i a l’arribar també hi ha l’entrepà i la beguda. També totes aquelles persones que s’apuntin els obsequiem amb una camisa commemorativa de la prova.

La marxa està limitada a 400 participants i, de moment, n’hi ha vora 200. Les inscripcions tenen un cost de 10 euros i es poden fer en línia a través de www.inscripcions.cat/marxaminerva23 o bé presencialment al local de Calella Marxa, al carrer Costa i Fornaguera número 34.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *