La Corporació de Salut del Maresme i la Selva activa la seva borsa de treball

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’organisme sanitari és una de les empreses que participarà a la pròxima jornada de “networking” que organitza l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella. En aquestes trobades es posen en contacte amb persones que estan en procés de recerca de feina i inscrites al Servei Local d’Ocupació (SLO). Els tècnics municipals n’han fet una selecció prèvia per trobar els candidats que millor responen a les capacitats i coneixements del lloc de treball que cal ocupar.

En el cas de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la sessió de networking que tindrà lloc aquest dijous els ha de permetre obrir-se a nous contactes per cobrir les suplències que hi ha sempre durant l’època nadalenca.

“Estem buscant graduats o diplomats en infermeria, auxiliars d’infermeria, porta-lliteres, administratius, també metges. Parlem de diferents perfils sanitaris que vulguin treballar tant en l’àmbit hospitalari -ja que tenim els centres de Calella i Blanes- com en l’àmbit de l’atenció primària o sociosanitari”, ha comentat la cap de Desenvolupament de Recursos Humans, Ester Horts, en una entrevista a l’Info Migdia.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva participarà per primera vegada a les sessions que s’organitzen des de l’àrea de Promoció Econòmica. Els seus tècnics són els que busquen prèviament a la jornada, i entre les persones inscrites al SLO, els millors candidats per als llocs de feina que volen cobrir les empreses.

Al marge d’això, l’organisme disposa de la seva pròpia borsa de treball, des d’on realitza els processos de selecció. “Veiem quines necessitats tenen els candidats, quina és la seva disponibilitat quant a si han de compaginar amb altres feines o estudis, per exemple. Treballem 365 dies l’any, les 24 hores, i això permet fer ofertes variades que poden anar bé per a molts tipus de candidats”, ha comentat la cap de Desenvolupament de REcursos Humans.

Els interessats a entrar a la borsa de treball de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han d’adreçar-se a la unitat de Desenvolupament de Recursos Humans a l’Hospital de Calella i deixar-hi on currículum, o bé fer-ho per correu electrònic a l’adreça rrhhd@salutms.cat. Al web de la institució també hi ha un apartat específic.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a la cap de Desenvolupament de Recursos Humans, Ester Horts.

Altres empreses que també participaran a la sessió de networking organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella són el Grup Serhs, Creu Groga, ExerGroup, MSG Assegurances, Fundació AGI i Gira Events. Per inscriure’s al SLO i poder presentar candidatures en pròximes edicions cal demanar entrevista amb els tècnics municipals. S’hi pot contactar trucant al telèfon 93 769 72 40 o per correu electrònic a l’adreça aj035.promocioeconomica@calella.cat.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Angels Ferrer escrigué:

    El que tindrian de fer es posar mes llits i obrir mes plantes. La mare ja fa dues setmanes que la tenim a Blanes i es un “COÑAZO” tingué d’anar cada dia amunt i avall. També tindrian de pensar amb la familia que no podem ni anar a treballar. Cada dia tingué d’anar a Blanes vol dir: gastos i no poder cumplir amb la feina,amb el risc de poder perdre-la. Desitjo i espero que podem pasar les festes a casa. El nostre fisic tambe es resenteix de anar atrefagats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat