Cicle de cinema LGTBI: “Mi nombre es Harvey Milk”, un biopic sobre la lluita pels drets homosexuals als EUA

harvey ok web ig

L’oscaritzat Sean Penn protagonitza el film que homenatja la lluita de Harvey Milk, la primera persona escollida per ocupar un important càrrec públic als Estats Units que es va declarar obertament gay. Va ser assassinat l’any 1979 i el món va perdre així un referent i gran defensor dels drets homosexuals. La pel·lícula “Mi nombre es Harvey Milk” es projectarà aquest diumenge 16 de maig a la Sala Mozart (20h), dins la programació del cicle de cinema LGTBI que promouen Ajuntament i Calella Film Festival.

El director Gus van Sant torna amb aquesta pel·lícula al cinema més comercial però carregat de narrativa i emoció. Mi nombre es Harvey Milk segueix l’intens camí que el protagonista va recórrer cansat d’amagar la seva condició afectiva i sexual fins a veure com desperta en ell el desig i la lluita per la igualtat de drets.

Sean Penn s’envolta d’un impressionant repartiment d’estrelles, que inclou Josh Brolin, Emile Hirsch, Diego Luna y James Franco.

Es podrà veure a la Sala Mozart amb entrades a la venda al preu de 4,50 euros. Hi ha preus especials per als titulars del Carnet Jove (3 euros) i les persones jubilades (3,50 euros).

El dilluns 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat