El PP es presentarà a les pròximes municipals

L’agrupació local del PP de Calella vol tornar a tenir representació municipal a partir de les eleccions del 2023. Per això, ja ha començat a treballar en la definició del projecte polític amb el que es presentaran a les pròximes eleccions. Tot plegat està molt a les beceroles i de moment no s’ha començat a parlar de qui serà la persona que encapçalarà la llista. El president local, Miquel Campoy, confia que podran recuperar la confiança de tots els seus votants, també els que en l’última cita van optar per Ciutadans.

En les últimes eleccions municipals del 2019, el PP va obtenir el 3,64% dels vots, amb menys de la meitat dels suports que havia tingut quatre anys abans i que li havia permès tenir un regidor a l’Ajuntament de Calella. En l’actual mandat municipal s’ha quedat sense representació però confia en revertir aquesta situació d’aquí a dos anys, empès també per una tendència a l’alça del PP a nivell estatal i en punts claus com pot ser la comunitat de Madrid.

El president de l’agrupació local, Miquel Campoy, confirmava aquest dimecres que s’han posat a treballar en el projecte polític.

La resposta és ràpida, sí. Ho tenim previst. I a més que recuperarem una gran part del vot que ens va deixar a les passades municipals (…) Les recuperarem de Cs perquè VOX no es va presentar.

Es mostra convençut que el PP recuperarà els vots que en les últimes eleccions van anar a parar a Cs i que van portar a la formació taronja a entrar amb un regidor a l’Ajuntament de Calella. Diu Campoy que les desfetes a Catalunya i Espanya posen en evidència que el partit d’Inés Arrimadas està perdut i no és capaç de fixar ideologia, i que això desconcerta al votant.

Els votants de Cs s’adonen que no saben cap a on van. Això també va passar amb UPyD o el CDS. Sempre que hi ha un partit que puja molt però que no té ideologia, i els porta a desaparèixer.

Amb l’objectiu de tornar a entrar a l’Ajuntament de Calella, l’executiva ha iniciat les reunions amb la delegació de Barcelona però encara no hi ha cap decisió presa sobre el cap de llista. Campoy responia això quan se li preguntava si ell s’hi veuria.

Jo soc el president i faré tot el possible perquè la cosa funcioni. Però hores d’ara, això no ho hem parlat.

En principi, quedaria descartat que Dimitri Terentiev repetís com a candidat del PP de Calella per motius laborals.

El president local del PP va dir durant la tertúlia del dimarts que no canviaran la línia política que ja coneixen els veïns i veïnes de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.